Werving en selectie

Zoekt u een leidinggevende voor een afdeling, een HR-manager, een directeur of een lid van de Raad van Toezicht? Dit soort sleutelfuncties in een organisatie zijn vaak lastig in te vullen. Waar vindt u geschikte kandidaten? En hoe? Dankzij een enorm netwerk, opgebouwd sinds de tijd dat Tonnie van Ham zelf manager was in een zorgorganisatie, weten we snel de juiste match te maken.

Voor wie
Voor organisaties in het publieke domein gaan we op zoek naar een toekomstbestendige invulling van vacatures op management- en beleidsniveau. De juiste kandidaat heeft niet alleen de kwaliteiten die aansluiten bij het profiel, hij of zij heeft ook de persoonlijkheid die past bij die van uw organisatie. Die combinatie is dé formule voor een succesvolle invulling van uw vacature.

Werkwijze
Het proces begeleiden we van A tot Z, te beginnen met het opstellen van het juiste profiel. Om dat goed te kunnen doen, verdiepen we ons in de organisatie, lezen we beleidsstukken en gaan we in gesprek met medewerkers. We zoeken naar het antwoord op de vraag: wie is die nieuwe bestuurder, wat vraagt de toekomst? Zo krijgen we een goed beeld van wat de organisatie nodig heeft en de persoonlijkheid die op die plek past. Dankzij het brede netwerk van Tonnie van Ham kennen we veel professionals die we rechtstreeks kunnen benaderen. Tijdens de hele procedure zijn we bij alle gesprekken aanwezig; als adviseur van de opdrachtgever, maar ook om kandidaten feedback te geven op hun sollicitatie.

Een vacature succesvol invullen? Neem contact op met ons

Voor kandidaten
Natuurlijk leren we ook graag nieuwe mensen kennen. Voor de invulling van vacatures kijken we altijd uit naar ervaren professionals die op zoek zijn naar een leidinggevende functie in het publieke domein. Bent u zo iemand en staat u open voor een nieuwe uitdaging bij een organisatie waar het mee klikt, dan maken we graag kennis met u.

Toe aan een nieuwe baan? Neem contact op met ons

 

“Werken met Tonnie van Ham gaat verder dan ‘slechts’ het uitvoeren van een klus. Met haar ben je verzekerd van een langdurig partnership. Een partnership op basis waarvan zij als geen ander voor jou de beste verbindingen met derden weet te maken. Of dat nu voor jezelf is of voor je organisatie, Tonnie weet en begrijpt wat nodig is.”    

"Tonnie heeft me, op ontspannen wijze en met oprechte interesse, zeer kundig begeleid. De subtiele richtinggevende tips hebben zonder enige twijfel een rol gespeeld bij het bemachtigen van mijn droombaan. Dank!" - een geplaatste kandidaat 

Tonnie heeft naast een prima dienstverlening ook twee sterke en onderscheidende punten voor mij als kandidaat. Naast een persoonlijke en betrokken begeleiding vooral ook eerlijke reflectie en feedback.
Ook al word je het niet, dankzij Tonnie kun je altijd verder, verrijkt met nieuwe inzichten & tips voor meer succes in een volgende procedure.
Een echte vakvrouw. Alex Verdel, Manager Stedin Bedrijfsschool