Werving en selectie

Mensenwerk is maatwerk

Mensen zijn de drijvende kracht in elke organisatie. Het invullen van een vacature is in mijn ogen dan ook maatwerk dat zorgvuldig moet worden uitgevoerd. Ik ga eerst op zoek naar het antwoord op de vraag welke kennis en vaardigheden een kandidaat nou écht moet hebben om het team compleet te maken of om de organisatie een stap verder te brengen. Ik weet hoe organisaties in het publieke domein in elkaar zitten, wat de trends en ontwikkelingen binnen de sector zijn en ik weet waar de beste professionals te vinden zijn. Op die manier zorg ik voor een succesvolle en zorgvuldig uitgevoerde selectieprocedure.

''Tonnie heeft naasr een prima dienstverlening ook twee sterke en ondersteidende punten voor mij als kandidaat. Naast een perssonlijke en betrokken begeleiding vooral ook eerlijke reflectie en feedback. Ook al wordt je het niet, dankzij Tonnie kun je altijd verder, verrijkt met nieuwe inzichten & tips voor meer succes in een volgende procedure.
Een echte vakvrouw!"
Alex Verdel, manager Stedin Bedrijfsschool

“Werken met Tonnie van Ham gaat verder dan ‘slechts’ het uitvoeren van een klus. Met haar ben je verzekerd van een langdurig partnership. Een partnership op basis waarvan zij als geen ander voor jou de beste verbindingen met derden weet te maken. Of dat nu voor jezelf is of voor je organisatie, Tonnie weet en begrijpt wat nodig is.”    
Jan Roelofs, Bestuurder ORO

"Tonnie heeft me, op ontspannen wijze en met oprechte interesse, zeer kundig begeleid. De subtiele richtinggevende tips hebben zonder enige twijfel een rol gespeeld bij het bemachtigen van mijn droombaan. Dank!" - een geplaatste kandidaat