Over ons


Tonnie van Ham
Ik ben Tonnie van Ham, adviseur voor organisaties in het publieke domein sinds 2005, en ik maak van zoeken vinden. Gespecialiseerd in werving & selectie, interimmanagement en het begeleiden van interne selectieprocedures.Tot 2005 was ik zelf manager bij een zorgorganisatie. Nu match ik gekwalificeerde mensen met soortgelijke organisaties. Het grote voordeel is dat ik weet hoe het er bij dergelijke organisaties aan toe gaat en wat er leeft. Ik ken de structuur en de cultuur van binnenuit en spreek dezelfde taal. Dat praat wel zo makkelijk.  

In al die jaren dat ik werkzaam ben in of voor organisaties in het publieke domein, heb ik een groot netwerk opgebouwd. Die contacten onderhoud ik graag.
De professionals in mijn netwerk volg ik in hun carrière en ontwikkeling. Het is die parate kennis die mij in staat stelt om snel te schakelen. Als er een vraag komt van een opdrachtgever, weet ik snel wie ik voor kan stellen. Mensen die mij kennen omschrijven mij als betrouwbaar, no-nonsense en eerlijk, zowel tegen opdrachtgever als kandidaat. Mijn feedback is altijd recht uit het hart en opbouwend. Is een kandidatuur niet succesvol, dan kunt u van mij meer verwachten dan een nietszeggende, standaard afwijzing. Ik hou ervan om snel te schakelen en haal mijn voldoening uit de succesvolle matches die ik daarmee maak.

Meer weten? Bekijk mijn CV/LinkedIn-profiel

Tonnie van Ham Over ons Tonni.jpg (387 KB)

 

Annemieke Jense, office manager
Sinds 2019 werk ik als office manager voor bureau Tonnie van Ham B.V.. In deze veelzijdige rol draag ik bij aan een vlot verloop van planningen, correspondentie en andere zaken.

Ik heb een achtergrond in marketing-communicatie en in secretariële ondersteuning. Met dezelfde professionele drive die Tonnie inzet voor haar klanten, ondersteun ik het proces achter de schermen. Zo bereiken we het beste resultaat voor onze relaties.

Tonnie van Ham Over ons Annemieke.jpg (304 KB)

 

Lieke Peeters, Recruitment Consultant
Sinds september 2022 ben ik werkzaam als Recruitment Consultant bij Tonnie van Ham B.V. Ik houd mij bezig met  het searchen en benaderen van potentiële kandidaten voor de verschillende functies. Ik heb eerder ervaring opgedaan met recruitment in de logistieke- en IT sector. Daarom vind ik het nu een super leuke uitdaging om mijn vaardigheden toe te passen in de zorg sector. Met mijn ondersteuning kunnen we meer kandidaten benaderen en meer opdrachtgevers van dienst zijn.

Lieke.jpg (348 KB)